20bet

20bet_logo
Μπόνους

Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης 100 EUR

ΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Εγγραφή Εγγραφή

Το 20bet είναι μία εταιρεία στοιχημάτων, η οποία είναι ενεργή αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 100 χώρες. Ανακαλύψτε τα κύρια πλεονεκτήματα του στοιχηματισμού με τη 20bet και λάβετε μπόνους καλωσορίσματος.

Το 20bet είναι μία εταιρεία στοιχημάτων, η οποία είναι ενεργή αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 100 χώρες και η οποία ξεκίνησε μόλις το 2020. Ωστόσο, έχει καταφέρει να κερδίσει την εύνοια των στοιχηματιών σε όλο τον κόσμο κατά τη σύντομη περίοδο της ύπαρξής της. Και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί προσφέρει πολύ ελκυστικά ποσοστά και ένα πολύ ξεκάθαρο ιστότοπο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε την 20bet με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα ή γιατί να στοιχηματίσετε στη 20bet

Σίγουρα, η λίστα των πλεονεκτημάτων της 20bet πρέπει να ξεκινήσει αναφέροντας ότι η 20bet προσφέρει μία ευρεία γκάμα αθλημάτων στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσω του γραφείου. Συγκεκριμένα, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε περισσότερα από 30 αθλήματα – από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το χόκεϊ, μέχρι τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται και λιγότερο συνηθισμένα αθλήματα, όπως το κρίκετ, η υδατοσφαίριση ή το pesäpallo.

Ένα άλλο βασικό ελκυστικό στοιχείο είναι ο τεράστιος αριθμός των αγώνων και παιχνιδιών που έχει ανακοινωθεί. Στην 20bet μπορείτε να στοιχηματίσετε σε περισσότερες από 40 χιλιάδες αγώνες και γεγονότα, κατά μέσο όρο, κάθε μήνα, και κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού μπορείτε να στοιχηματίσετε περίπου σε 1.000 ζωντανούς αγώνες καθημερινά. Και ναι, αυτό το γραφείο στοιχημάτων προσφέρει φυσικά και τα πολύ δημοφιλή ζωντανά στοιχήματα.

Εδώ, ο εξαιρετικά υψηλός αριθμός επιλογών στοιχηματισμού που περιμένουν τους παίκτες είναι επίσης εξαιρετικός. Οι στοιχηματίες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένα από περισσότερες από 150 στοιχηματικές επιλογές στη 20bet – από στοιχήματα για τον αριθμό των χαρτιών και των κόρνερ, μέχρι για το ακριβές αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Περισσότερες από 50 επιλογές ζωντανών στοιχημάτων προσφέρονται για αγώνες μπάσκετ. Το εύρος των επιλογών που προσφέρει η 20bet περιλαμβάνει και τα ασιατικά χάντικαπ και ενδεχομένως εναλλακτικά χάντικαπ για αγώνες τένις.

Η 20bet προσελκύει επίσης νέους παίκτες με το γενναιόδωρο μπόνους καλωσορίσματος της

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε τις τρεις λειτουργίες που καθιστούν τα στοιχήματα στη 20bet ακόμα πιο σύνθετα και διασκεδαστικά. Σε αυτές περιλαμβάνονται συγκεκριμένα τα εξής:

  •  – Σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τα επόμενα λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στοιχηματίσετε κατά πόσο θα μπει ένα γκολ τα επόμενα 10 λεπτά ή εάν θα αποβληθεί ένας παίκτης, ή θα δοθεί κίτρινη κάρτα.
  • – Αυτή η λειτουργία δίνει σε όσους στοιχηματίζουν στη 20bet την επιλογή να προσθέσουν εύκολα και γρήγορα κάποιο στοίχημα από οποιονδήποτε ζωντανό αγώνα ή παιχνίδι στο δελτίο τους με μόλις ένα κλικ.
  •  – Αυτή η λειτουργία δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μέρους των κερδών από το δελτίο ακόμα πριν υπάρξουν αποτελέσματα για όλα τα στοιχήματα.

Ένας λόγος για τον οποίο το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην 20bet προσφέρει πλεονεκτήματα είναι επίσης το γεγονός ότι μπορείτε να περιμένετε ένα μπόνους καλωσορίσματος με την πρώτη σας κατάθεση, στην τιμή έως και 100 EUR. Η ελάχιστη κατάθεση στη 20bet ορίζεται επίσης στα 10 €, έτσι ακόμα και άτομα στα οποία αρέσει να ρισκάρουν μεγάλα χρηματικά ποσά μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με αθλητικά στοιχήματα χάρη στη 20bet. Πέρα από τα αθλητικά στοιχήματα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας στο ηλεκτρονικό καζίνο στον ιστότοπο 20bet.com.

20bet σημαίνει επίσης γρήγορες αναλήψεις και αδιάλειπτη υποστήριξη.

Οι επαγγελματίες στοιχηματίες και όσο θέλουν να στοιχηματίσουν μεγάλα ποσά μπορούν να βρουν επίσης ευκαιρίες στη 20bet. Εδώ, τα όρια κέρδους ορίζονται πολύ ψηλά, συγκεκριμένα έως 100 χιλιάδες Ευρώ ανά στοίχημα! Η μέγιστη δυνατή τιμή ανάληψης ορίζεται στις 4 χιλιάδες Ευρώ ημερησίως. Είναι επίσης πολύ εύκολη η χρέωση χρημάτων στον λογαριασμό σας στην 20bet – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA, Mastercard ή το ψηφιακό πορτοφόλι Skrill, για παράδειγμα, και υποστηρίζει ακόμα και τα κρυπτονομίσματα. Οι καταθέσεις σας εμφανίζονται στον λογαριασμό σας αμέσως, κατόπιν για τις αναλήψεις χρειάζεται ένα αποδεκτό διάστημα 2 έως 5 ημερών.

Επίσης είναι πολύ εύκολη εγγραφή στο στοιχηματικό γραφείο 20bet και θα χρειαστεί μερικά λεπτά κατά το μέγιστο. Η εφαρμογή για το διαδίκτυο της 20bet.com είναι επίσης διάφανη και εύχρηστη, ακόμα και άτομα που δεν στοιχημάτισαν ποτέ θα δουν ότι είναι εύκολο να τα καταφέρουν. Είναι επίσης εύκολη η χρήση της από ένα smart phone, ακόμα κι αν ντρεπόμαστε λιγάκι που δεν έχουμε μία εφαρμογή για κινητά. Όμως η αδιάλειπτη υποστήριξη πελατών είναι ένα δυνατό σημείο και μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτή την υπηρεσία είτε μέσω live chat (ζωντανή συνομιλία) είτε μέσω e-mail (μόνον στα αγγλικά).

Τελική βαθμολογία

Γκάμα αθλημάτων – 9/10

Ποσοστά – 9/10

Επιλογές στοιχημάτων – 9,5/10

Ποικιλία στοιχηματικών λειτουργιών – 8,5/10

Καταθέσεις και αναλήψεις – 9/10

Μπόνους – 9,5/10

Ιστότοπος – 9/10

Υποστήριξη πελατών – 8,5/10

Σύνολο – 9/10

20bet_logo

Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης 100 EUR