Πώς να συμπληρώσετε το οικογενειακό σας εισόδημα με αθλητικά στοιχήματα

Έρχεται το τέλος του μήνα και μαζί του οι λογαριασμοί, τα έσοδα που συχνά δεν φαίνονται αρκετά, και αμέσως γεννιέται η ανησυχία: πού μπορούμε να βρούμε την ανακούφιση για να μας μείνει έστω και λίγο για ένα ταξίδι ή ακόμη και για ένα μεγαλύτερο ταξίδι; Αυτή η ανησυχία αφορά πολλές οικογένειες της Βραζιλίας, οι οποίες ονειρεύονται μια βαλβίδα διαφυγής από μια συχνά βαριά ρουτίνα και μια ζωή χωρίς πολλές εναλλακτικές λύσεις.
Όταν πρόκειται για την ενίσχυση του μηνιαίου εισοδήματος, ένας από τους δρόμους που ακολουθεί ένας αυξανόμενος αριθμός Βραζιλιάνων είναι ο αναπτυσσόμενος τομέας των διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων. Από τότε που έγιναν νόμιμα στη χώρα μας πριν από περίπου πέντε χρόνια, τα διαδικτυακά στοιχήματα έχουν προσελκύσει πολλούς ανθρώπους και υπάρχουν ήδη εκείνοι που κερδίζουν περισσότερα από 15.000 R$ το μήνα από τις επιτυχημένες δραστηριότητές τους στα λεγόμενα πρακτορεία στοιχημάτων.

Εκτός από τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε αγώνες και πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία και σε όλο τον κόσμο, οι πελάτες αυτών των εταιρειών, που ήδη αριθμούν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, μπορούν να στοιχηματίζουν σε πολλά άλλα αθλήματα, από το δημοφιλές και εκατομμυριούχο αμερικανικό μπάσκετ μέχρι άγνωστα αθλήματα, ηλεκτρονικά παιχνίδια (e-games) ή αγώνες της Φόρμουλα 1 και του χλοοτάπητα.
Περισσότερα από χίλια καθημερινά γεγονότα σε τουλάχιστον 30 αθλήματα προσφέρονται από διεθνείς κολοσσούς όπως η Bet 365 και η 22bet, για παράδειγμα, οι οποίες βρίσκονται επίσης ήδη στην αγορά της Βραζιλίας με ιστότοπους πλήρως μεταφρασμένους στα πορτογαλικά και πολλούς Βραζιλιάνους υπαλλήλους, γεγονός που διευκολύνει την επικοινωνία με τους χρήστες.
Για να στοιχηματίσετε, πρέπει να είστε ενήλικοι και να μην έχετε ήδη εγγεγραμμένα μέλη της οικογένειάς σας στην ίδια εταιρεία. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε διάφορες πλατφόρμες, όπως υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές, όπως smartphones. Στην τελευταία περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή με πολύ απλό τρόπο.
Οι ιστότοποι των μεγάλων εταιρειών στοιχημάτων είναι πολύ διαισθητικοί και εύκολοι στην πλοήγηση, ακόμη και για όσους είναι λιγότερο έμπειροι σε αυτόν τον τομέα. Με μερικά μόνο πατήματα στην οθόνη, μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό. Ο bookmaker σας ζητά να δώσετε κάποια τυπικά προσωπικά στοιχεία και, μετά τον έλεγχο και την έγκριση, ο νέος χρήστης πρέπει να δηλώσει ποια μέθοδο θα χρησιμοποιεί για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις των ποσών που κερδίζει από επιτυχημένα στοιχήματα.

Για να δικαιούστε το πρώτο στοίχημα, η συμβουλή είναι να υποβάλετε αίτηση για το λεγόμενο Stoiximan Welcome Bonus. Μέσω αυτής της προσφοράς, το πρώτο στοίχημα διπλασιάζεται μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα και τον Bet365 bookmaker. Μια λογική γνώση του αθλήματος στο οποίο σκοπεύετε να στοιχηματίσετε είναι απαραίτητη για την επιτυχία.
Οι κυριότεροι bookmaker διαθέτουν βάσεις δεδομένων σχετικά με τις επιδόσεις των συλλόγων και των αθλητών, τα τελευταία αποτελέσματα και τους πιο πρόσφατους αγώνες μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι – μπορείτε να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα, το σκορ, τον αριθμό των τερμάτων σε κάθε ημίχρονο, τον πρώτο σκόρερ και, μακροπρόθεσμα, ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο στο τέλος της διοργάνωσης.
Πολλές από τις διοργανώσεις μεταδίδονται ζωντανά με εξαιρετική ποιότητα εικόνας (κορυφαίο streaming), ακόμη και από ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και, αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα έχετε μεγάλη επιτυχία, μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον μέρος των χρημάτων πίσω και να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλο γεγονός.
Οι βετεράνοι συνιστούν στους νεοεισερχόμενους να μην το “παρακάνουν”, ποντάροντας μεγάλα ποσά σε ένα μόνο γεγονός. Είναι πιο ορθολογικό και πιο πιθανό να πετύχετε να παίξετε ένα μικρό ποσό σε περισσότερους από έναν αγώνες του αγαπημένου σας αθλήματος, για παράδειγμα.
Οι ίδιες οι εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά την έννοια του Υπεύθυνου Τζόγου, συνεργαζόμενες με τους πελάτες τους, ώστε να μην υπερβάλλουν στα έξοδα και να αποφύγουν έτσι τον εθισμό στη δραστηριότητα, μια ανησυχία που δεν είναι λίγες οι φορές που καταδεικνύουν ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ακόμη και οι συγγενείς των στοιχηματιών. Συνιστάται πάντοτε ανεπιφύλακτα να γνωρίζει τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας όλα τα στοιχήματα των αγαπημένων τους προσώπων.
Αν έχετε μια στοιχειώδη κοινή λογική, μια καλά καθορισμένη στρατηγική και ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που είναι πάντα διαθέσιμες στα γραφεία στοιχημάτων, μπορείτε, βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, να πετύχετε τις προσφορές σας και να πάρετε μερικά επιπλέον δολάρια στο τέλος του μήνα. Με υπομονή και επιμονή, χωρίς να σας καταβάλλουν οι αρχικές αποτυχίες, ο καθένας μπορεί να περάσει καλά και κερδοφόρα στον τομέα. Αξίζει να προσπαθήσετε!

More: ocuriosodofutebol.com.br

Περισσότερα νέα