Μάθετε πώς να επιλέξετε έναν bookmaker και να αρχίσετε να παίζετε online

Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στη Βραζιλία τα τελευταία χρόνια είναι το διαδικτυακό στοίχημα, με πολλούς ανθρώπους να ανοίγουν λογαριασμούς σε μία από τις περισσότερες από 200 εταιρείες του χώρου, εγχώριες και ξένες. Από τότε που νομιμοποιήθηκε ο τομέας αυτός τον Δεκέμβριο του 2018, το σύμπαν των στοιχηματιών συνεχίζει να αυξάνεται, όπως και οι επενδύσεις των εταιρειών στοιχημάτων στη χώρα μας, που αποτελεί προτεραιότητα στη στρατηγική των εταιρειών λόγω του γιγαντιαίου πληθυσμού της και της αγάπης της για τα αθλήματα, ιδίως το ποδόσφαιρο.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι αρχάριοι βρίσκονται συχνά σε αμηχανία ως προς το πώς να επιλέξουν μια εταιρεία για να ανοίξουν λογαριασμό και να εισέλθουν σε αυτόν τον συναρπαστικό και δυνητικά προσοδοφόρο κόσμο της ψυχαγωγίας που ήδη περιλαμβάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εξάλλου, ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη διαφάνεια, δυνατότητες κέρδους και ασφάλεια κατά τη λειτουργία στον παγκόσμιο ιστό;
Μια από τις πρώτες συμβουλές των βετεράνων είναι να επιλέξετε μια διεθνή εταιρεία με μακρά ιστορία στην αγορά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ερευνήσετε την ικανοποίηση των πελατών και την αξιοπιστία. Η κατοχή άδειας από τους αρμόδιους φορείς σε περισσότερες από μία χώρες, που ειδικεύονται στην ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, βαραίνει υπέρ ενός bookmaker κατά την επιλογή.
Διεθνείς στοιχηματικές εταιρείες όπως η bet365 – ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα με περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες – και η Unibet, η οποία είναι επίσης στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα εταιρειών που διαθέτουν πιστοποιητικά αδειών σε πολύ απαιτητικές δικαιοδοσίες.
Μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γιβραλτάρ, η Μάλτα και οι Αντίλλες είναι από τα πιο αυστηρά όσον αφορά την πιστοποίηση, απαιτώντας ποιότητα, τεχνολογία, δικαιοσύνη στη διεκπεραίωση και απόδειξη ότι όσα κέρδισαν οι πελάτες στις προσφορές τους στο δίκτυο έχουν καταβληθεί από τον bookmaker.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να εξετάσετε είναι η υποστήριξη. Εταιρείες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω και άλλες διαθέτουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε περισσότερες από 20 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των πορτογαλικών, ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την αγορά της Βραζιλίας. Επιπλέον, οι δίαυλοι επικοινωνίας περιλαμβάνουν μια 24ωρη διαδικτυακή συνομιλία, τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμη και ένα απλό τηλεφώνημα.
Σήμερα, τα περισσότερα διαδικτυακά στοιχήματα, τόσο σε αθλητικά όσο και σε παιχνίδια καζίνο, πραγματοποιούνται μέσω κινητών τηλεφώνων, smartphones και άλλων συσκευών. Οι υποψήφιοι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την αντίστοιχη εφαρμογή και αξίζει να ενημερωθούν από όσους παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή. Η διαδραστικότητα, η ευκολία πλοήγησης ακόμη και για αρχάριους, ακόμη και το καλό γούστο στο σχεδιασμό είναι μεταξύ των διαφοροποιήσεων ενός bookmaker στην κατηγορία.
Οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου προσφέρουν έως και χίλια γεγονότα την ημέρα σε περισσότερα από 30 αθλήματα, από το δημοφιλές ποδόσφαιρο έως το άγνωστο μπάντμιντον, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις, τις πολεμικές τέχνες, τους αγώνες αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Η γνώση των προσφορών, όπως τα μπόνους καλωσορίσματος της Bet365 για όσους έχουν μόλις ανοίξει λογαριασμό ή τα μπόνους του Σαββατοκύριακου – συνήθως τις Παρασκευές – είναι επίσης μια άλλη συμβουλή για τους έμπειρους παίκτες. Αυτό μπορεί πάντα να προκρίνει τις πρώτες προσφορές και να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.
Αν και είναι αλήθεια ότι προσφέρονται πολλά καθημερινά γεγονότα στους χρήστες, συνιστάται επίσης να ενημερωθείτε για το streaming (την ποιότητα των ζωντανών μεταδόσεων αγώνων ή γεγονότων). Εξάλλου, κανείς που θέλει να παρακολουθήσει ζωντανά το γεγονός στο οποίο έχει στοιχηματίσει δεν θέλει να διακόπτεται το παιχνίδι του λόγω τεχνικών προβλημάτων. Οι εφαρμογές των μεγαλύτερων και καλύτερων εταιρειών εξασφαλίζουν ποιότητα εικόνας ίση ή και καλύτερη από αυτήν που επιτυγχάνεται στις οθόνες των τηλεοράσεων ή των υπολογιστών.
Αφού νομιμοποιήθηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια, η Βραζιλία διανύει μια περίοδο μετάβασης και ο τομέας αυτός θα ρυθμιστεί σύντομα. Ελπίζεται ότι όταν υπάρξουν ακόμη πιο σαφείς κανόνες, ο όγκος των διαδικτυακών στοιχημάτων στη Βραζιλία, που ήδη υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια R$ ετησίως, θα διπλασιαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Στη χώρα μας, υπάρχουν ήδη άνθρωποι που κερδίζουν περισσότερα από 15.000 R$ το μήνα με προσφορές μέσω ορισμένων από τους αμέτρητους bookmakers που δραστηριοποιούνται στην αγορά Tupiniquim. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να γνωρίσετε έστω και λίγο την πραγματικότητα του κλάδου μπορεί να ανοίξει ένα πραγματικό κουτί της Πανδώρας με διασκεδαστικές, νόμιμες, ασφαλείς και προσοδοφόρες δραστηριότητες για τους αρχάριους. Αξίζει να δοκιμάσετε! More: tiespecialistas.com.br

Περισσότερα νέα