Χορηγία 1χβετ – σύνδεσμοι με τους ισχυρότερους συλλόγους και διαγωνισμούς

1xbet sponsorship

Η 1xBet ( 1χβετ ) είναι χορηγός των γνωστότερων αθλητικών συλλόγων και διαγωνισμών. Αυτή η συνεργασία μαρτυρεί τη δύναμη και την αξιοπιστία του γραφείου στοιχημάτων 1xBet ( 1χβετ ).

Το γραφείο στοιχημάτων αναπτύσσει τις δραστηριότητές του όχι μόνον άμεσα σε σχέση με τους παίκτες. Το 1xBet ( 1χβετ ) συμμετέχει επίσης ενεργά στη χορηγία. Με ποια ιδρύματα συνήψε εταιρική σχέση και πώς μπορείτε αντίθετα εσείς να πραγματοποιήσετε αμοιβαία συνεργασία;

Χορηγία στον κόσμο των γραφείων στοιχημάτων

Η χορηγία είναι στη σφαίρα των χειριστών τυχερών παιχνιδιών μια καθιερωμένη πρακτική. Έχει αποδείξει την αξία του και αυτή η μέθοδος προώθησης αποδίδει στους στοιχηματζήδες. Τους βοηθά να αποφέρουν σημαντικά υψηλότερα κέρδη.

Οι λάτρεις των σπορ είναι φυσικά η πιο κατάλληλη ομάδα στόχου για στοιχήματα, και αυτό παρόλο που σε ορισμένες χώρες τα γραφεία στοιχημάτων πρέπει να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς που επιβάλλει η ισχύουσα νομοθεσία. Αν και οι δραστηριότητες χορηγίας γίνονται δυσκολότερες, η εφαρμογή τους εξακολουθεί να έχει προοπτική για τους ανωτέρω λόγους.

Για αυτήν την αιτία το 1xBet ( 1χβετ )δεν σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορεί να μείνει πίσω και την βάση των παικτών της που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες την αναπτύσσει και με την χορηγία. Πολύ ενδιαφέροντα νέα εμφανίστηκαν ακριβώς τώρα.

Το 1xBet ( 1χβετ ) είναι συνεργάτης της Ομοσπονδίας αφρικανικού ποδοσφαίρου (CAF).

Εφέτος ο αθλητικός κόσμος συγκλονίστηκε από μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet ( 1χβετ ) δημιούργησε μια συνεργασία με την Αφρικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Χάρη σε αυτό ο Ρώσος στοιχηματζής 1xBet ( 1χβετ ) εξασφαλίζει την χορήγηση των πιο σπουδαίων εκδηλώσεων που οργανώνει η ομοσπονδία. Την διαφήμιση του γραφείου στοιχημάτων την βλέπουμε έτσι π.χ. στο Αφρικανικό κύπελλο των εθνών όμως και σε άλλες γιορτές του σπορ του Σούπερ κυπέλλου (Super Cup), του (CAF) Ομοσπονδιακού κυπέλλου και African Champions League.

Το γραφείο στοιχημάτων θα συνδέσει το λογότυπό του με τη συνομοσπονδία όχι μόνον απευθείας κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και ένα ενεργό promo θα πραγματοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Στόχος της αμοιβαίας συνεργασίας είναι προπαντός η υποστήριξη του αφρικανικού ποδοσφαίρου και η επέκταση της γενικής γνώσης περί του επίπεδου αυτού του αθλήματος και έξω από την εγχώρια ήπειρο. Κοινό αντικείμενο είναι η εξελικτική πρόσβαση και η προσπάθεια για αλλαγή, και στον κόσμο των στοιχημάτων όπως και στον κόσμο του αθλητισμού. Ας ελπίσουμε ότι η χρηματοδότηση του 1xBet ( 1χβετ ) θα οδηγήσει στους καθορισμένους στόχους.

1xBet ( 1χβετ ) και χορηγία μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων

Ωστόσο το 1xBet ( 1χβετ ) με την χορηγία δεν θα είναι αδρανές ούτε στην Ευρώπη. Στα μέσα του τρέχοντος έτους μάθαμε ότι ενώνουν την υποστήριξη της λέσχης FC Barcelona και η Liverpool και η Chelsea της Αγγλίας. Το γραφείο στοιχημάτων αποφάσισε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με όλους αυτούς τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Με την Βαρκελώνη θα συνεργαστεί τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ποδοσφαιρική ομάδα ανήκει χωρίς αμφιβολία στις εικόνες του ευρωπαϊκού αθλητισμού . Ο Ρώσος στοιχηματζής (bookmaker) από την άλλη πλευρά είναι ένας από τους γρήγορα αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των στοιχημάτων. Η ένωση δύο παγκόσμιων μαρκών είναι αναμφίβολα μία πολύ επικερδής ευκαιρία και για τις δύο πλευρές.

Οι οπαδοί του Λίβερπουλ μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αποκλειστικές ευκαιρίες στοιχημάτων. Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet ( 1χβετ ) αντίθετα θα επωφεληθεί από την εμφανιζόμενη διαφήμιση στα πλαίσια της χορηγίας. Βρίσκεται αμέσως σε διάφορα σημεία στο στάδιο Antfield. και μπορεί να υποτεθεί ότι ο αντίκτυπός του δεν θα είναι μικρός δεδομένου ότι το δημοφιλές Λίβερπουλ έχει θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η συνεργασία με την Chelsea θα συνεχιστεί στο διάστημα των τριών επομένων ετών. Οι προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι οι ίδιες στα πλαίσια συνεργασίας με το προαναφερθέν Λίβερπουλ. Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet ( 1χβετ ) θα υποστηρίξει έτσι αμέσως δύο μεγάλους βρετανικούς συλλόγους, πράγμα που είναι αξιοσημείωτο επίτευγμα. Ο στοιχηματζής (bookmaker) έτσι έχει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να γίνει γνωστός με έμφαση στα βρετανικά νησιά.

Άλλες δραστηριότητες χορηγίας

Το γραφείο στοιχημάτων υποστηρίζει επίσης το Primera División, γνωστό ως La Liga, τον υψηλότερο ποδοσφαιρικό διαγωνισμό της Ισπανίας. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι οι μόνες οι οποίες έγιναν στα πλαίσια της χορηγίας συνεργάτες με την1xBet ( 1χβετ ) . Το γραφείο στοιχημάτων υποστηρίζει επίσης ενεργά τους Hellraisers, οργάνωση η οποία συγκεντρώνει τους καλύτερους παίκτες Counter-Strike από το 2014.

Περισσότερα νέα