Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας όταν στοιχηματίζετε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

Τα στοιχήματα στο διαδίκτυο είναι δροσερά, διασκεδαστικά και μπορούν να αποφέρουν καλά χρήματα για να συμπληρώσουν τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού. Είναι επίσης ασφαλές και πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου επενδύουν όλο και περισσότερο στην αγορά της Βραζιλίας. Στη χώρα μας, χιλιάδες άνθρωποι τοποθετούν ήδη τα στοιχήματά τους στο διαδίκτυο μέσω τουλάχιστον 200 εταιρειών του κλάδου, εγχώριων και ξένων.
Παρόλο που ορισμένοι Βραζιλιάνοι κερδίζουν ήδη χιλιάδες ρεάις το μήνα από στοιχήματα χρησιμοποιώντας απλά κινητά τηλέφωνα, για παράδειγμα, ορισμένα βήματα είναι σημαντικά για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας στον τομέα. Η επιλογή ενός καλού bookmaker είναι το πρώτο βήμα και οι διεθνείς εταιρείες, όπως οι παγκόσμιοι ηγέτες Bet365 και 22bet, είναι από τις πιο δημοφιλείς, καθώς δραστηριοποιούνται στην αγορά για πάνω από 20 χρόνια σε πολλές χώρες και χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία στις δραστηριότητές τους.

Το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα μεταξύ των παικτών. Οι λεγόμενοι bookmakers προσφέρουν διοργανώσεις σε διάφορα πρωταθλήματα, όπως η σειρά Α και Β του Brasileirão, το Copa do Brasil, τα πολιτειακά πρωταθλήματα, το Libertadores και το Copa Sudamericana. Περιλαμβάνονται επίσης τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League, το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου και πολλά άλλα.
Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, το οποίο μπορεί να γίνει στον ιστότοπο της εταιρείας της επιλογής σας, θα πρέπει να έχετε αμέσως πρόσβαση στις πληροφορίες που συνήθως διαθέτει ο bookmaker σχετικά με τις επιδόσεις των ομάδων που συμμετέχουν σε έναν αγώνα ή ένα πρωτάθλημα, εάν επιλέξετε να κάνετε μια μακροπρόθεσμη προσφορά για το ποιος θα κερδίσει ένα συγκεκριμένο εθνικό ή ξένο πρωτάθλημα.
Προφανώς, ο νέος πελάτης πρέπει να έχει μια ελάχιστη γνώση του αθλήματος και γι’ αυτό η ανάγνωση άρθρων στον αθλητικό Τύπο μπορεί να αποτελέσει μια καλή βοήθεια, μαζί με κριτικές στην τηλεόραση και το διαδίκτυο. Από αυτές τις πηγές μπορείτε να μάθετε αν κάποιοι παίκτες είναι τραυματίες, αν η ομάδα θα παίξει σε πλήρη σύνθεση και πολλά άλλα σημεία που μπορούν να προκρίνουν το στοίχημα στο διαδίκτυο.
Ένα άλλο σημείο που πρέπει να εξετάσετε είναι το πόσο κίνητρο έχει μια ομάδα. Όσοι προηγούνται σε μια διοργάνωση ή βρίσκονται σε άνοδο, για παράδειγμα, έχουν καλή διάθεση και είναι πιο πιθανό να κερδίσουν. Από την άλλη πλευρά, όσοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού για αρκετές αγωνιστικές χωρίς να καταφέρνουν να βγουν, συνήθως “δίνουν” τους βαθμούς σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος παίκτης στοιχήματος μπορεί να αναλύσει το πρόγραμμα των ομάδων που συμμετέχουν σε μια διοργάνωση. Μερικές φορές, μεταξύ δύο γύρων ενός τουρνουά όπως το Brasileirão, για παράδειγμα, υπάρχουν αγώνες σε διεθνείς διοργανώσεις όπως το Libertadores ή η Νότια Αμερική, οι οποίοι μπορεί να φθείρουν τους παίκτες και να αυξήσουν την πιθανότητα τραυματισμού και μυϊκής βλάβης.
Στις ιστοσελίδες των κυριότερων εταιρειών στοιχημάτων, οι πελάτες μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τους τελευταίους αγώνες μεταξύ των ομάδων που θα αγωνιστούν σε έναν γύρο. Αυτό σας δίνει μια ακόμη καλύτερη βάση για το διαδικτυακό σας στοίχημα.

Φυσικά, το τμήμα αποδόσεων του bookmaker πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν. Αυτές οι αποδόσεις σας λένε ποια είναι τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ της αγωνιστικής ημέρας. Να θυμάστε πάντα ότι όσο πιο φαβορί είναι μια ομάδα, τόσο λιγότερο θα κερδίσει ο πελάτης σε περίπτωση επιτυχίας του στοιχήματος. Από την άλλη πλευρά, ένα επιτυχημένο στοίχημα σε ένα αουτσάιντερ μπορεί να αποφέρει πολύ περισσότερα κέρδη στο τέλος του αγώνα.
Για τους αρχάριους στον τομέα του στοιχήματος, μια καλή συμβουλή είναι να υποβάλουν αμέσως αίτηση για το λεγόμενο μπόνους καλωσορίσματος της Bet365, σύμφωνα με το οποίο στο πρώτο στοίχημα μπορεί να διπλασιαστεί η αξία του μέχρι ένα ορισμένο ανώτατο όριο που διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία.
Εν ολίγοις, το διαδικτυακό στοίχημα δεν είναι δύσκολο και μπορεί να γίνει γρήγορα με μερικά μόνο πατήματα στην οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου. Οι περισσότερες από τις κύριες εταιρείες του κλάδου διαθέτουν αποτελεσματικές, εύχρηστες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των πορτογαλικών, γεγονός που αποτελεί προφανώς πλεονέκτημα για τους Βραζιλιάνους που επιχειρούν να ασχοληθούν με τον τζόγο στον παγκόσμιο ιστό. Διαθέτουν επίσης υπηρεσίες υποστήριξης όπου οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις και να υποβάλλουν τυχόν παράπονα.
Δοκιμάστε να τοποθετήσετε μερικά μικρά στοιχήματα για αρχή και διαφοροποιήστε τα γεγονότα σας. Ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές από βετεράνους, ώστε να αρχίσετε να χτίζετε μια καλή καριέρα στον συναρπαστικό κόσμο των διαδικτυακών στοιχημάτων. Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να αρχίσει να τοποθετεί στοιχήματα. More: meusport.com