Οι εταιρείες στοιχημάτων επιθυμούν ταχεία ρύθμιση

Ορισμένοι από τους επιχειρηματίες στον τομέα των διαδικτυακών στοιχημάτων έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την πρόθεση της σημερινής κυβέρνησης να φορολογήσει σε μεγάλο βαθμό το τμήμα αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές οι bookmakers συμφωνούν πλήρως με την ταχεία ρύθμιση της δραστηριότητας στη Βραζιλία.
Νομιμοποιημένο τον Δεκέμβριο του 2018 από το Εθνικό Κογκρέσο και εγκεκριμένο από τον τότε πρόεδρο Michel Temer, το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας, με τον όγκο των προσφορών να ξεπερνά περίπου τα 10 δισεκατομμύρια R$ ετησίως, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις. Οι Βραζιλιάνοι επιχειρούν όλο και περισσότερο να εισέλθουν σε αυτό το συναρπαστικό, τεράστιο και δυνητικά προσοδοφόρο σύμπαν της ψυχαγωγίας μέσω του παγκόσμιου ιστού.

Για τους επιχειρηματίες, ο τομέας αυτός έχει πολλά να συνεισφέρει στον αθλητισμό της χώρας και, ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να φορολογείται τόσο βαριά όσο επιθυμεί το Υπουργείο Οικονομικών, με επικεφαλής τον Fernando Haddad. Από την άλλη πλευρά, οι bookmakers θέλουν πραγματικά σαφείς κανόνες και ένα διαφανές περιβάλλον.
Με τη ρύθμιση της δραστηριότητας, εκτιμάται ότι σε λιγότερο από πέντε χρόνια ο προαναφερόμενος όγκος θα διπλασιαστεί. Η Βραζιλία διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που την τοποθετούν μεταξύ των προορισμών προτεραιότητας για παγκόσμιους bookmakers όπως για παράδειγμα η Bet 365 και η Novibet, οι οποίες σχεδιάζουν να επεκταθούν στη χώρα μας.
Μεταξύ των διαφοροποιήσεων της Βραζιλίας είναι το γεγονός ότι διαθέτει τεράστιο πληθυσμό, οι περισσότεροι από τους οποίους ενδιαφέρονται πολύ για τα αθλήματα και είναι ήδη συνηθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα ακόμη και μεταξύ των πελατών των πρακτορείων στοιχημάτων, βαραίνει επίσης υπέρ της αγοράς Tupiniquim.
Η Βραζιλία είναι επίσης ένα από τα έθνη με τη μεγαλύτερη χρήση κινητών τηλεφώνων στον κόσμο. Δεν είναι ασυνήθιστο για πολλούς ανθρώπους να έχουν δύο ή ακόμη και τρία κινητά τηλέφωνα διαφορετικών μοντέλων. Η κινητή τεχνολογία έχει διανύσει μεγάλη πρόοδο την τελευταία δεκαετία και η πλειονότητα των στοιχημάτων σε εικονικά περιβάλλοντα πραγματοποιείται πλέον μέσω smartphones και άλλων παρόμοιων συσκευών.
Για να παίξετε σε ένα κινητό τηλέφωνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή του bookmaker της επιλογής σας, κάτι που μπορείτε να κάνετε δωρεάν. Οι ιστότοποι των κυριότερων διεθνών εταιρειών έχουν ήδη μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των πορτογαλικών, γεγονός που είναι προφανώς πολύ επωφελές για τους Βραζιλιάνους. Η υποστήριξη πελατών μιλάει επίσης τη γλώσσα μας, με τη δυνατότητα διασύνδεσης μέσω 24ωρων εικονικών συνομιλιών, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακόμη και απλών τηλεφωνικών κλήσεων.

Πολλοί bookmakers έχουν ήδη υπογράψει διαφημιστικά συμβόλαια με τους κυριότερους βραζιλιάνικους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Μόνο στη Serie A, η οποία περιλαμβάνει τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, 19 από τις 20 ομάδες έχουν χορηγίες από Bet365 bookmaker. Μόνο η Cuiabá δεν έχει συμβόλαιο αυτού του είδους, αν και έχει επίσης χορηγία από στοιχηματική εταιρεία.
Περισσότερα από 300 εκατομμύρια R$ επενδύονται από τις εταιρείες στοιχημάτων σε συνεργασίες με συλλόγους στη χώρα μας. Η Κορίνθιανς και η σημερινή πρωτοπόρος της Brasileirão, η Μποταφόγκο, βρίσκονται στη λίστα των συλλόγων με συνεργάτες στον τομέα αυτό. Πιστεύεται ότι μόλις περάσουν οριστικά οι κανονισμοί, τα ποσά αυτά θα αυξηθούν σημαντικά, με εξαιρετικές δυνατότητες πόρων για τον εθνικό αθλητισμό.
Οι μηχανισμοί ασφαλείας των εταιρειών χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία μέσω συμβάσεων με εταιρείες που αναπτύσσουν κρυπτογραφία τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο απάτης στα αθλητικά στοιχήματα και στα εικονικά καζίνο που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχημάτων. Πριν επιλέξετε έναν bookmaker για να ανοίξετε λογαριασμό και να τοποθετήσετε τις προσφορές σας online, αξίζει να μάθετε περισσότερα για τον χρόνο αγοράς και τα πιστοποιητικά αδειών τους.
Μέρη όπως η Αγγλία, το Γιβραλτάρ, η Μάλτα και τα Μπαρμπάντος είναι πάντα πολύ προσεκτικά όταν πρόκειται για την αξιολόγηση των δραστηριοτήτων τυχερών παιχνιδιών. Για το λόγο αυτό, κάθε εταιρεία του κλάδου που έχει πιστοποιηθεί σε αυτά τα μέρη είναι βέβαιο ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σεβαστών και αξιόπιστων. Οι βετεράνοι παίκτες συνιστούν πάντα στους νεοεισερχόμενους να επιλέγουν έναν διεθνή bookmaker με μακρά ιστορία στην αγορά. Με αυτόν τον τρόπο θα διατρέξετε λιγότερους κινδύνους με τα προσωπικά και τραπεζικά σας στοιχεία στο διαδίκτυο.
Εν ολίγοις, οι bookmakers ήρθαν για να μείνουν για τα καλά και ο βραζιλιάνικος αθλητισμός μπορεί να επωφεληθεί από τα εκατομμύρια που αυτές οι εταιρείες ρίχνουν στην αγορά της χώρας μας. Με σαφείς και διαφανείς κανόνες, πολλοί θα κερδίσουν και θα υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για όσους θέλουν να επωφεληθούν από το διαδικτυακό στοίχημα. More: radiogazetaonline.com.br

Περισσότερα νέα